HTML

Zárbetét információk

Zárbetét blogunk célja, hogy rávilágítsunk a biztonsági zárbetét gyakorlati előnyeire, kiemelve a biztonságot.

Friss topikok

Mauer Elite 2 Redline biztonsági zárbetét

2013.07.20. 08:43 cyclock

A Mauer szakemberei ennél a zárbetétnél is a már jól bevált, abszolút hatékony módszert alkalmazták az Elite 2 RedLine zárbetét esetében is a zártöréses betörés kivédésére. A Mauer zárbetét a külső oldalon egy meghatározott mélységű bevágást alkalmaz, amely áthelyezi a zárbetét legkevésbé ellenálló pontját (a zárbetét rögzítő csavarnál) a zárbetét első harmadához.

Mauer_Elite_2_RedLine_biztonsági-zárbetét-web.jpgMauer Elite 2 RedLine biztonsági zárbetét

A zárbetét törési kísérletnél, a bevágással legyengített külső rész törik le. A zártörés után is biztosítja a megfelelő szintű védelmet a további betörési módszerek kivédésével szemben. A Mauer Elite 2 Redline törésvédett zárbetét esetén szándékosan a letörhető rész után került beépítésre a felfúrás elleni védelem. Zseniális megoldás, hogy a zártörés után megmaradt rész a meglévő kulccsal továbbra is nyitható, ezáltal nem szükséges lakatost hívni a zárbetét kicseréléséhez. A Mauer Elite 2 RedLine biztonsági zárbetét 2.000.000 valós kulcsvariációja biztosítja a megfelelő védelmet. A Mauer Elite 2 Redline kulcsai kizárólag a forgalmazónál másolhatók a biztonsági kódkártya felmutatásával.

Szólj hozzá!

Címkék: biztonsági zárbetét Mauer Mauer Elite 2 RedLine

A bejegyzés trackback címe:

https://biztonsagi-zarbetet-informaciok.blog.hu/api/trackback/id/tr845415919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása